LYS VAKEN 2017

LYS VAKEN 2017

LYS VAKEN

"nyttårsfeiring" i kyrkja for 5.klassingar - 2.-3.desember!

 

Visste du at kyrkjeåret startar med 1.søndag i advent?

5.klassingane hos oss markerer dette med LYS VAKEN 2.-3.des - eit opplegg som ein finn i heile Noregs land. Nokre plassar søv dei i kyrkja, andre plassar er det kveldsarrangement der ein går heim etter midnatt.

PS - om de høyrer kyrkjeklokker ringe kl.00.00 3.desember så er det fordi 5.klassingane ringer inn det nye åretenlightened

I Vindafjord blir det i år arrangert LYS VAKEN  i desse kyrkjene:

Vikebygd, Skjold, Vats, Ølen og Vikedal ( for Vikedal og Sandeid i lag)

Det er ofte mange som ynskjer å vera med på Lys Vaken, uansett om dei høyrer til i den norske kyrkja eller ikkje. Invitasjonar blir difor delt ut til alle på skulane etter avtale. Om lappen ikkje har komt seg heim i ranselen, så kontakt kateket Britt så skal me sende ny invitasjonsmiley.

MERK: PÅMELDING HER PÅ NETTSIDA VÅR!!! - me treng oversikt i god tid for planlegging og innkjøp. PÅMELDINGSFRIST 19/11/17

Påmelding Ølen/Ølensvåg

Påmelding Vikedal/Sandeid

Påmelding Vats

Påmelding Skjold

(I Vikebygd er det påmelding direkte til Brit-Nelly. Info i invitasjonen.)

OBS - me har fått tilbakemelding om litt trøbbel med påmeldingsfunksjonen. (dvs nokre gonger funkar det med mobil/nettbrett men ikkje på PC...eller omvendt!..) Me jobbar med saken, men om du prøver å melde på og ikkje får det til, så send ein mail til Britt.karstensen@vindafjord.kommune.no så skal me hjelpe deg:)

 


Del denne artikkel på e-post